【平日ランチ再開】

 

日頃よりスブリムをご愛顧いただき、誠にありがとうございます。

3月より平日のランチタを再開しております。

ご来店心よりお待ち申し上げます。

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
   

 

 

 

【おせちご予約承り中】

本年度もおせちの販売を致します。

詳細はPDFをご参照ください。

<お受け取り方法>

店頭引き渡しのみ。(発送は承っておりません.)

お支払は現金のみとなっております。

12月31日

AM10:00 ~ 13:00 の間にスブリムへご来店ください。

 <ご予約方法>

お電話またはメールにて承ります。

TEL:03-5570-9888  info@sublime.tokyo

 

【キャンセルポリシー-】

12月16日までにご連絡ください。

それ以降のキャンセルは全額ご請求いたします。

 

 

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【皆様へ重要なお知らせ】

平素は格別のご高配を賜り誠にありがとうございます。
この度スブリムは、より一層皆様にお食事を楽しんでいただけるよう、7月26日よりディナータイムをアラカルトのみとさせていただきます。
以前にも増してお客様、レストラン双方に自由度が増した楽しい場所にしたいと思っております。
料理スタイルは今までと変わらず加藤が追い求める、日本の食材に北欧やフランス、世界各国のエッセンスを加えた料理です。
コース料理は廃止いたしますが、ご希望のお客様には事前にご予約の上でご用意することも可能ですのでお問い合わせください。
また、これを機に営業時間も変更させて頂きます。詳細は下記をご参照ください。
どうぞこれからも末永くご愛顧くださいますよう、宜しくお願い申し上げます。

スブリム
オーナー 山田栄一

 

※7月26日金曜日より
<ランチ営業>
金・土・日のみ
12:00 - 15:00 (L.O 13:00)

コースのみ \4500, \6500

<ディナー営業>
火 ~ 土
18:00 - 24:00 (L.O 23:00)

18:00 - 22:00 (L.O 20:00)

アラカルトのみ (コースご希望の場合は事前に要予約)

ランチ・ディナー共に別途、消費税とサービス料10%を頂戴いたします。

定休日:月曜日

 

 

We would like to inform you that restaurant Sublime will make some changes, to ensure a more flexible dining experience for our guests. 

From Friday, July 26, 2019 our dinner service will be à la carte; our set menu will be available only if requested with advance reservation. 
Our lunch service on Friday, Saturday and Sunday will continue to feature our set menu only.
It is our hope that this increased flexibility in choosing dishes will enrich the dining experience at Sublime. 
Be assured that our culinary style will remain unchanged – dishes with domestically sourced ingredients, inspired by ideas from the cuisines of France and Scandinavia — as chef Junichi KATO has and will continue to pursue.  

These changes are reflected in the outline, below.

Effective from Friday, July 26, 2019

Lunch 
Friday, Saturday and Sunday: 12:00-15:00 (orders closed at 13:00)
Only set menus, at ¥4,500 and  ¥6,500.

Dinner
Tuesday-Saturday: 18:00-24:00 (orders closed at 23:00)
Sunday: 18:00-22:00 (orders closed at 20:00)


Closed on Mondays
À la carte service (if you prefer set menu, please pre-order with advance reservation). 

A 10% service charge and 8% consumption tax will be added to bill (both lunch and dinner).

We look forward to your continued support and to welcoming you at Sublime.

Truly yours,

Eiichi YAMADA
Proprietor 
Restaurant Sublime